Op zaterdag 7 en zondag 8 april tussen 11.00 uur en 16.00 uur is er een mogelijkheid om bij diverse kunstenaars in IJlst een kijkje te komen nemen. 

De start van deze open atelier route is bij De Ontwikkelwerf aan het Sneekerpad 4 te IJlst. In de prachtige hal van De Ontwikkelwerf staan ook diverse werken opgesteld van IJlster kunstenaars Op deze startplek ontvangt u ook een routekaart met de adressen van IJlsters die hun eigen atelier of huis open stellen om te bezichtigen. De diversiteit aan kunstwerken en het materiaalgebruik is zeer groot. Denk aan acryl-, aquarel schilderen, olieverf, beeldhouwen, tekenen, beeldende kunst van rvs, brons, glas, hout en steen. We hopen veel mensen te mogen ontvangen deze dagen.

De Ontwikkelwerf

Kunstenaars die meewerken aan deze open atelier route zijn: Korja van der Werff, Johan van der Veer, Jan Reus, Martin de Groot, Gert Jan Slotboom, Andre van der Linden, Johannes Terpstra, Ant Terpstra, Janneke Bootsma, Coby Meijer, Jannie Veenema, Dukkie Stoffelsma, Cobi van der Galiën, Feike van Tuinen,  Ronald Boonstoppel, Redze de Vries, Pauline Kick, Alie Bij de Weg, Gina Hendriksen en Kees & Joke Schilling. Langs de route staan enkele fotoprojecten van fotograaf Beate Mönch opgesteld.

Wees Welkom!

Een greep uit de kunstwerken.