Aankondiging Timmerdorp 2022

Foto Album Timmerdorp 2021

Voor alle  jongens en meisjes van de groepen 5,6,7 en 8 uit IJlst en Oosthem

Stichting IJlst750 (speciale werkgroep) organiseert sinds 2018 jaarlijks samen met de gemeente Sudwest Fryslân het IJlster Timmerdorp in de eerste week van de zomervakantie. Van maandag 18 juli t/m woensdag 20 juli 2022 gaat er weer getimmerd worden op de ijsbaan van IJlst! Natuurlijk staan er ook weer allerlei andere leuke activiteiten op het programma maar we gaan vooral bouwen.
Het thema van 2022 is Kermis! Heb je al een goed idee voor je hut of kermisattractie?  Doe dan mee en geef je op via het inschrijfformulier hieronder.
We hebben veel hulp nodig bij het begeleiden van de groepjes dus vraag ook of je vader/moeder/opa/ oma/ buurman, als vrijwilliger kan helpen.
Wij hebben er zin in, tot 18 juli!
Werkgroep Timmerdorp IJlst 
Timmerdorp IJlst wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsors: 

Inschrijven kinderen & (groot)ouders

Inschrijving Timmerdorp 2022 voor kinderen

Dit jaar mogen we weer op volle sterkte los met het Timmerdorp, zonder corona beperkingen. Uw kind inschrijven? Vul dan dit formulier zo volledig mogelijk in. Let op : het timmerdorp kan alleen doorgang vinden als we voldoende vrijwilligers hebben. Mochten we te veel inschrijvingen hebben, dan krijgen kinderen wiens ouders zich opgegeven hebben als vrijwilliger voorrang.

Inschrijven voor vrijwilligers

Aanmeldformulier Vrijwilliger

Via dit formulier kan je ons laten weten dat je geïnteresseerd bent om mee te draaien als vrijwilliger tijdens het Timmerdorp 2022. Wij nemen telefonisch contact op om verder kennis te maken.