Timmerdorp 2023

Voor alle  jongens en meisjes van de groepen 5,6,7 en 8 uit IJlst en Oosthem

Stichting IJlst750 (speciale werkgroep) organiseert sinds 2018 jaarlijks samen met de gemeente Sudwest Fryslân het IJlster Timmerdorp in de eerste week van de zomervakantie. Van maandag 24 juli t/m woensdag 26 juli 2023 gaat er weer getimmerd worden op de ijsbaan van IJlst! Natuurlijk staan er ook weer allerlei andere leuke activiteiten op het programma maar we gaan vooral bouwen.
Het thema van 2023 is Markt! Heb je al een goed idee voor je hut of marktkraampje?  Doe dan mee en geef je op via het inschrijfformulier hieronder.
We hebben veel hulp nodig bij het begeleiden van de groepjes dus vraag ook of je vader/moeder/opa/ oma/ buurman, als vrijwilliger kan helpen.
Wij hebben er zin in, tot 24 juli!
Werkgroep Timmerdorp IJlst 
Timmerdorp IJlst wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsor: 
We zijn nog wel op zoek naar stoffen, lakens etc.
Weet jij of ben jij een leverancier/persoon die dit zou willen sponsoren?
Laat het ons weten! Stuur gerust een mail naar timmerdorp@ijlst750.nl

Inschrijven kinderen & (groot)ouders

Inschrijving Timmerdorp 2023 voor kinderen

Uw kind inschrijven? Vul dan dit formulier zo volledig mogelijk in. Let op: het timmerdorp kan alleen doorgang vinden als we voldoende vrijwilligers hebben. Mochten we te veel inschrijvingen hebben, dan krijgen kinderen wiens ouders zich opgegeven hebben als vrijwilliger voorrang.

Inschrijven voor vrijwilligers

Aanmeldformulier Vrijwilliger

Via dit formulier kan je ons laten weten dat je geïnteresseerd bent om mee te draaien als vrijwilliger tijdens het Timmerdorp 2023. Wij nemen telefonisch contact op om verder kennis te maken.

Foto's Timmerdorp 2022