Het aftellen is begonnen....

Online inschrijving is gesloten. Mocht je nog mee willen lopen op 05 oktober, dan ben je welkom tussen 13.00-14.00 om je in te schrijven voor €10,- pp.

Meewandelen betekent dat je ook stichting IJlst Hartveilig steunt met haar activiteiten, zoals het openbaar maken van AED's in IJlst. Hoe mooi is dat?

ACTUELE INFORMATIE VOOR DEELNEMERS

 

Hier vind je de laatste informatie over de de wandeling (ook verstuurd per mail naar deelnemers)

  • Neem je ticket mee naar de inschrijfbalie russen 13.00-14.00u en je krijgt op vertoon een kopje koffie of thee bij de bar.

  • volg ook onze facebookpagina voor het laatste nieuws

  • startgroep 10 km is 14.00uur (liever niet later) en 15km om 14.15u (later starten dan 14.30u is niet mogelijk)
  • honden mogen helaas niet mee met de wandeling 

  • kinderen mogen mits onder begeleiding mee wandelen (apart kaartje kopen)

ONLINE Kaartverkoop is gesloten

Dagkaarten (beperkt) te koop zaterdag 05 okt 13.00-14.00u (€10,-)

Walk & Run wordt WALK&SûN

We gaan het even iets anders doen in 2019. Niet zoals je van ons gewend was een Walk & een Run ... maar alleen een WALK. Met hoofdletters, want we willen graag een wandeling met heel veel deelnemers die gaan genieten van de mooie omgeving van IJlst.

Samen of alleen sportief wandelen, dat is het uitgangspunt van de WALK&SûN. We starten en finishen 's middags bij de Utherne in IJlst. De route is naast herkenbaar ook verrassend net als voorgaande jaren. Je wandelt zelfstandig met een route door landerijen, stad en land. Met hier en daar een verrassend element of ontmoeting.

Maar misschien nog belangrijker, met jouw inschrijving en wandeling draag je bij aan een Hartveiliger IJlst. Want de opbrengsten van deze Walk&SûN gaan naar Stichting IJlst Hartveilig, voor meer AED's en burgerhulpverleners in IJlst. Wil je meer weten over IJlst hartveilig? Kijk dan op www.ijlsthartveilig.nl 

Tot aan de start van de WaLK&SûN