Het bestuur van Muziektheater IJlst en regisseur Ypy Zysling hebben bekend gemaakt dat er twee extra voorstelling van De Wylde Boerinne komen. De kaarten voor deze theaterproductie, die op 11 oktober in premiere gaat, blijken zo gewild, dat er al snel op uitverkochte voorstellingen werd afgestevend.

“We zijn echt heel blij dat het is gelukt om twee extra voorstelling aan te kunnen bieden. Dat is alleen maar mogelijk doordat we met een cast en crew werken die behalve enorm enthousiast en betrokken ook bijzonder flexibel is.” Aldus Afke Huitema-Tjalsma, voorzitter van het bestuur van Muziektheater IJlst.De Wylde Boerinne speelt vanaf 11 oktober in IJlst. En behalve dat dit liefdesdrama zich deels op de daadwerkelijke crime scene afspeelt, vormen het geheel van decor, de muziek en de kostuums een beleving, waarmee Ypy Zysling als regisseur de (vooralsnog) laatste in de reeks producties voor het muziektheater afsluit. Met onder meer Joop Wittermans (te zien in de Stormruiter) in een van de hoofdrollen en Eva Koopmans die samen met Theun Mosk verantwoordelijk is voor het decor mag de Sudergowei in IJlst zich in oktober het podium noemen van dit ervaringstheater.

De extra datums voor de voorstellingen zijn 14 en 17 oktober. Voor kaarten en meer informatie: www.muziektheaterijlst.nl