Donateurs hebben een streepje voor!

De vijfde locatietheater voorstelling van regisseur Ypy Zysling in IJlst, staat al flink in de steigers. Stichting Muziektheater IJlst, verantwoordelijk voor de productie,  staat wederom garant voor een indrukwekkende locatievoorstelling. Dit maal betreft het een bewerkt verhaal naar de novelle ‘De Wylde Boerinne’ van T.E. Holtrop.

De voorstellingen zijn in oktober 2018, maar de kaartverkoop start op 6 april en donateurs van IJlst 750 jaar hebben zoals gebruikelijk een streepje voor in de voorverkoop.

Het verhaal

‘De Wylde Boerinne’ is het meeslepende verhaal over de vete tussen de weduwe Broersma en de grootgrondbezitter Lammers, waarin langzaam maar zeker de hele stadsgemeenschap in wordt meegezogen.

Tientallen acteurs, meer dan honderd figuranten, muzikanten en dansers zullen te zien zijn in de landerijen van IJlst. Voor het scenario tekende deze keer niemand minder dan Dick van den Heuvel, die eerder dit jaar de Musical Award won voor zijn script van ‘Was getekend, Annie M.G. Schmidt’.


De muziek is van vaste arrangeur Sytse Broersma en de voorstelling wordt geregisseerd en geproduceerd door Ypy Zysling en haar team.

Landschapskunst in en om IJlst zal een belangrijk onderdeel zijn van deze vijfde voorstelling.

Speeldata  en entreekaarten

Donderdag 11, vrijdag 12 en zaterdagavond 13 oktober 2018.

Donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdagavond 20 oktober 2018.

  • Startlocatie  Sudergowei 1 te IJlst.
  • Prijs  €23,50 pp (incl. koffie-thee)

Kaarten zijn vanaf april 2018 te koop via de site; www.muziektheaterijlst.nl

Voor degenen die geen e-tickets kunnen kopen, volgt medio 2018 de mogelijkheid om losse tickets te kopen op een nader te bepalen verkooppunt in IJlst.

 

Dit aanbod wordt mogelijk gemaakt door

Speciaal aanbod donateurs

Donateurs hebben een streepje voor: 

Première : De Wylde Boerinne op donderdag 11 oktober a.s.

Koopt u als donateur een ticket voor de première op donderdag 11 oktober 2018 ontvangt u als gast na afloop tevens een hapje en drankje.

Bij aanschaf van de kaarten dient dan wel gebruik gemaakt te worden van een aparte code BOERINNE18 tijdens het afrekenen in de online-ticketshop. 

(Dit aanbod is uitsluitend geldig in de voorverkoop tot 25 april 2018)