Bouw jij ook mee aan een succesvol Timmerdorp 2019?

Wat was het vorig jaar een succes : Timmerdorp IJlst. Ruim 50 kinderen hebben heerlijk in de zomervakantie op het prachtige terrein van de IJsbaan in IJlst er op los kunnen bouwen en timmeren onder begeleiding van ouders en enthousiaste begeleiders. Op initiatief van Stichting IJlst750 en de gemeente Súdwest -Fryslan doen we het dit jaar nog een keer. En we hebben ruimte voor 75 kinderen dit jaar.

De voorbereidingen voor het timmerdorp zijn alweer in volle gang, maar zonder vrijwilligers  kunnen we geen timmerdorp draaien!

Meehelpen als vrijwilliger

Inmiddels hebben zich al 69 kinderen aangemeld (max.75) en daar zijn we erg blij mee. Het streven is om groepen van maximaal vijf kinderen te maken. Aan alle ouders van de kinderen vragen we minimaal een dag beschikbaar te zijn, maar dan zijn we er nog niet, we hebben meer hulp nodig. We zijn op zoek naar vrijwilligers (18+) die willen helpen bij het begeleiden van een groepje kinderen of die willen helpen met de catering. De kinderen krijgen dagelijks limonade, fruit en ijsjes en voor alle vrijwilligers wordt een lunch verzorgd.

Wij zijn dan ook hard op zoek naar voldoende vrijwilligers ±17 per dag!!

In onderstaand formulier kan je aangeven wanneer je mee kunt helpen (minimaal 1 dag, liever meer natuurlijk en waar je voorkeur naar uit gaat).

We starten elke dag om 9:00 uur en zijn klaar om 15:00 uur, de kinderen zijn aanwezig van 9:30 tot 14:30 uur.

 

 

Aanmeldformulier

Via dit formulier kan je ons laten weten dat je geïnteresseeerd bent om mee te draaien als vrijwilliger tijdens het Timmerdorp 2019. Wij nemen telefonisch contact op om verder kennis te maken.