Het kan u niet zijn ontgaan dat Stichting IJlst 750 jaar al met de voorpret gestart is. Zo werd in september 2014 de muziektheatervoorstelling ” de Stad waar ooit …. ” opgevoerd, voor vele enthousiaste bezoekers bij Molen de Rat, de Werf IJlst en bij de voormalige Nooitgedagt fabriek.

Ook ontvingen alle inwoners huis-aan-huis de Wandel- Water- en Fietskaart en konden IJlsters deelnemen aan de workshops ” Ooitgedagt ” voor nieuwe Bakens in en om IJLst. Allen zijn een opmaat naar de viering van 750 jaar stadsrechten in 2018, met als belangrijk extra doel de leefbaarheid in IJlst te vergroten.

Vieren doe je samen !

Het uitvoeren en het organiseren ervan natuurlijk ook. Voor, door en met IJlsters. Alleen met inzet en hulp van vele verenigingen, bedrijven en inwoners kunnen we het feest vieren. Daarnaast zijn er ook financiële middelen nodig om activiteiten te realiseren.

Word ” Vriend van Stichting IJlst 750 jaar ” voor minimaal 750 eurocent per half jaar, per persoon, dat is € 15,– per jaar vanaf heden t/m 31 december 2018, en sta mede aan de basis van dit prachtige initiatief. Als vriend heeft u een klein streepje voor, zo wordt u als eerste op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en krijgt u eerste keus bij evenementen en acties.

Hoe wordt u donateur ?

Wilt u donateur worden voor 750 eurocent per half jaar,  dan kunt u dit doen door het formulier te downloaden, te printen, in te vullen en vervolgens in te leveren bij: Post Woonadvies & Realisatie, Frisiaplein2 in IJlst.

U kunt hier het formulier downloaden  donateurs formulier

Wanneer u geen machtiging wilt afgeven maar wel de stichting financieel wilt steunen kunt u dit doen door uw bijdrage over te maken naar:

NL50TRIO 0197 6619 55 t.n.v stichting 750 jaar te IJlst

Graag bij mededelingen uw naam, adres en mail adres vermelden.