Het einde van het jubileumjaar staat voor de deur. We hebben nog iets meer dan een maand te gaan en dan luiden we 2019 alweer in. 

En wat is er veel gebeurd, georganiseerd en geïnitieerd de afgelopen jaren in de aanloop naar 750 jaar stadsrechten. Mede dankzij jouw steun en bijdrage hebben we prachtige activiteiten kunnen organiseren samen met heel veel vrijwilligers in onze stad IJlst. Voordat we definitief terugkijken en misschien ook wel een heel klein beetje vooruit, gaan we nog één keer feestvieren met z’n allen. En jij kan er bij zijn, zeker wanneer je op tijd, tegen een zeer gereduceerd tarief een entreekaart bestelt.

Het aftellen is begonnen, bestel nu kaarten!

STAMPPOT IJLST - Stadherberg 't Wapen van IJlst

Heel IJlst aan tafel met STAMPPOT IJLST. Op deze avond maakt restaurant ‘t Wapen van IJlst ruimte voor 200 gasten die samen genieten van een overheerlijk stamppot buffet. Voorinschrijving is noodzakelijk, VOL = VOL.
(aanvang stamppot 18.00u)

Zing mee met de SJONG-a-LONG  - Feestlocatie De Dassenborch 25 - De Utherne

Kom naar de feestlocatie van de 750 KLAPPER en geniet samen van de leukste meezingers.  in het Nederlands, Fries en Engels. Voor ieder wat wils. Samen zingen is nog leuker, dus daarom helpen de zangeressen van Muziektheater TINTO met enthousiaste IJlster zangers het publiek een handje. (aanvang Sjong-a-long 21.00u)

Welkom in de IJLSTER pop-up DISCOTHEEK!

Met licht, geluid en natuurlijk opzwepende muziek van een DJ. Deze avond kent DJ Michel S. (o.a. bekend van de Sneekweek) zijn primeur in zijn eigen IJlst. Hij neemt de dansvloer mee langs echte disco-krakers, gouwe ouwen en natuurlijk ontbreekt de huidige ‘dance TOP 10’ niet.
(aanvang DISCO 22.15u)

GRATIS LOTERIJ VOOR GASTEN VAN 750 KLAPPER
Alle aanwezige gasten van de 750 KLAPPER krijgen bij inlevering van hun entreebewijs bij de ingang een gratis lot voor deelname aan de Loterij. De hoofdprijs is een mooie reischeque voor een weekend weg voor 2 personen. Prijzen worden alleen uitgekeerd aan aanwezige gasten met een winnend lot.
Dus des te meer reden om naar de feestavond te komen. (aanvang Loterij +/-22.15u)

LOTERIJ

Hoofdprijs

Reischeque weekendje weg voor 2 personen

Overige prijzen

Leuke prijzen beschikbaar gesteld door IJlster ondernemers.